Offerte aanvragen

Datum

Aantal personen

Omschrijving

Naam

Telefoon

Emailadres

Bedrijf

Exclusief bij Bob & Gon: Forever 27

Op zondag 25 maart treden Beatrice van der Poel en Erwin van Ligt met hun theatershow op bij Exclusief bij Bob & Gon in Studio’s Aalsmeer. In Forever 27 brengt het duo wereldberoemde songs ten gehore van de groep legendarische muzikanten die zichzelf op hun 27e van het leven beroofden.

Bijna iedereen heeft wel een of meerdere muzikale helden, die tot ‘de club van 27’ behoren. Zo ook Beatrice van der Poel en Erwin van Ligten. Zij lieten zich inspireren door de muziek en verhalen voortgebracht door deze groep veel te jong gestorven hero‚Äôs. Liederen van o.a. Amy Winehouse, Curt Cobain, Janis Joplin, Jimi Hendrix passeren de revue in deze theatershow. Zowel de verhalen achter de muzikanten als hun muziek zijn geweldige bouwstenen voor een inspirerend theaterconcert.

Van Ligten & van der Poel

Erwin van Ligten en Beatrice van der Poel interpreteren de songs op een eigen manier. Het karakter en herkenbaarheid van het stuk blijft bewaard, maar de muziek krijgt een extra dimensie door het creatieve bluesy gitaarspel van Erwin en de warme gloedvolle stem van Beatrice.

Extra informatie:

Losse kaarten zijn verkrijgbaar bij Wittebol, Ophelialaan 116 Aalsmeer en aan de kassa op de dag van de voorstelling. Reserveren kan ook door een mail te sturen aan tickets@crowntheateraalsmeer.nl o.v.v. voorstelling, aantal gewenste kaarten (max 4) uw naam, telefoon en e-mailadres.

Informatie

Locatie
The Club


Datum
25.03


Prijs
€21.50


Categorie
theater