Offerte aanvragen

Datum

Aantal personen

Omschrijving

Naam

Telefoon

Emailadres

Bedrijf

De ultieme Sint & Pieten Bingo 2019 (UITVERKOCHT)

Het lijkt nog ver weg, maar eind november is het alweer zover. Op zaterdag 23 november zijn Sint(en) en Pieten weer in Aalsmeer, voor de enige echte Sinterklaas Bingo! Na 3 voorafgaande, succesvolle edities vindt de Sinterklaas Bingo dit jaar plaats in Studio 5, in Studio’s Aalsmeer.

Foodmarket

Voorafgaand de bingo zullen op de foodmarket meerdere foodstations worden verzorgd met o.a. diverse soorten burgers, pizza’s, steamed baskets en saté. Voor de foodmarket zijn 200 plaatsen beschikbaar (vol=vol). Zeker zijn van een zitplek op de foodmarket? Bestel dan naast jouw bingokaart ook een ticket voor de foodmarket.

 

Bingo

Met de opbrengsten van de diverse huis- en bedrijfsbezoeken èn de Sinterklaas Bingo zorgt Stichting Sinterklaas in Aalsmeer ervoor dat zij elk jaar een onvergetelijke intocht kunnen verzorgen voor de kinderen van Aalsmeer. Denk bijvoorbeeld aan het maken van diverse spellen, voertuigen, het kopen en onderhouden van de pakken en pruiken, de pepernoten, een klein cadeautje voor alle kinderen in het Praatjeshuis etc. Daarnaast ondersteunt de stichting sinds vorig jaar, het goede werk van het Emma Thuis Team.

‘Met de Sinterklaasintocht in Aalsmeer bezorgen we de kinderen van Aalsmeer een onvergetelijke dag, de Sinterklaas Bingo is één grote gekkigheid voor de volwassenen. Naast dat we met de stichting als doel hebben, jaar op jaar een onvergetelijke intocht te kunnen verzorgen voor de kinderen van Aalsmeer, zijn we ook maatschappelijk betrokken. Zo organiseren we met de hulp van heel veel vrijwilligers en sponsoren, voor de diverse zorgcentra in Aalsmeer, SinterklaasBingo’s voor de ouderen. Maar we staan ook graag stil bij alle gezinnen voor wie (bijvoorbeeld) Sinterklaas een heel andere lading krijgt. Bijvoorbeeld als een kind ernstig ziek wordt’, aldus Mike (Multi) van der Laarse namens de stichting.

 

Programma

  • Foodmarket: 18.00
  • Bingo – zaal open: 20.00
  • Bingo – programma: 21.00 – 00.00

 

Kaartverkoop

Update: Dit event is uitverkocht.

Dinsdagavond 1 oktober (20.00) zal de voorverkoop plaatsvinden bij de Zotte Wilg in Aalsmeer. Deze voorverkoop is zowel voor de bingo als de foodmarket.

  • Foodmarket + bingo (VIP): €45,-
  • Bingo: €15,-

Informatie

Locatie
Studio 5


Datum
23.11


Prijs
€15.00


Categorie
comedy

De ultieme Sint & Pieten Bingo 2019 (UITVERKOCHT)

Sfeerfoto's