Offerte aanvragen

Datum

Aantal personen

Omschrijving

Naam

Telefoon

Emailadres

Bedrijf

André Rieu’s 2017 Maastricht Concert

André Rieu, bij miljoenen bekend als ‘De Koning van de wals’, is een van de populairste artiesten ter wereld. Zijn legendarische jaarlijkse concert in Maastricht wordt dit jaar in de grote zaal van Bioscoop Studio’s Aalsmeer getoond.

Het spectaculaire concert in Maastricht vindt plaats op het prachtige middeleeuwse plein in de thuisstad van André Rieu, waar de maestro zich in zijn element voelt en waar hij samen met zijn 60-hoofdige Johann Strauss Orkest, sopranen, tenoren en heel bijzondere gasten zijn opwachting maakt. Hij zorgt voor een onvergetelijke muzikale ervaring vol humor, plezier en emotie voor alle leeftijden. Gastheer tijdens deze presentatie van André Rieus concert in Maastricht is niemand minder dan André van Duin, welke na afloop van het concert een interview houdt met André Rieu exclusief voor de bioscoop bezoekers.

Dit jaar is een heel bijzonder jaar. Het is namelijk precies 30 jaar geleden dat André Rieu zijn Johann Strauss Orkest in zijn thuisstad Maastricht oprichtte. Wat een ontwikkeling heeft het doorgemaakt: van een klein groepje musici die repeteerden in het klaslokaal op de basisschool van Andrés zoon tot stadions en concertgebouwen over de hele wereld!

Informatie

Locatie
Bioscoop


Datum
30.07


Prijs
€12.50


Categorie
bioscoop

André Rieu’s 2017 Maastricht Concert

Trailer

André Rieu’s 2017 Maastricht Concert

Sfeerfoto's