Offerte aanvragen

Datum

Aantal personen

Omschrijving

Naam

Telefoon

Emailadres

Bedrijf

The Ludwigs

Blooming Media is gestart met de Engelse productie van de kinderserie ‘De Ludwigs’. Na een kick-off op de Nederlandse televisie wordt “The Ludwigs” gedurende 2016 ook uitgezonden op verschillende internationale zenders van Nickelodeon. In Studio 6 van Studio’s Aalsmeer staat het decor, waarvoor een compleet herenhuis is nagebouwd en ingericht. De Engelstalige versie wordt geproduceerd door hetzelfde team, met dezelfde scripts en sets en een nieuwe Engelstalige cast.

De Ludwigs – het verhaal
De Ludwigs vertelt het verhaal van Benny, een jongen die na verschillende pleeggezinnen terecht komt in het jonge gezin van Erik en Kate Ludwig (gespeeld door Tooske en Bastiaan Ragas). Ze wonen in een prachtig herenhuis aan één van de Amsterdamse grachten samen met hun pleegkinderen Anoosha, Sam, Yara en Daniel. Wanneer Erik en Kate plotseling verdwijnen na een bezoek aan de opera start een spannend avontuur waarin de mysterieuze familiegeschiedenis van de Ludwigs steeds verder wordt ontrafeld.

De Ludwigs is na de zomervakantie terug op Nickelodeon. Bezoek voor meer informatie over de serie de website van Nickelodeon.

Meer nieuws

  • Opnames Wie Ben Ik?!

    Wie Ben Ik?! start aan de opnames voor een nieuw seizoen, waarbij voluit lachen gegarandeerd is. Onder leiding van Wendy van Dijk nemen teamcaptains...

  • Wij zijn Live

    Studio’s Aalsmeer rondt haar rebrandingstraject af met het laatste onderdeel: de lancering van een nieuwe website. Hiervoor is samengewerkt met Identiteit & Designbureau Marc...