Offerte aanvragen

Datum

Aantal personen

Omschrijving

Naam

Telefoon

Emailadres

Bedrijf

Seizoen 2: Celebrity Stand-Up

The Club van Studio’s Aalsmeer vormt ook voor de opnames van het tweede seizoen van Comedy Central’s ‘Celebrity Stand-Up’ de thuisbasis.

Verschillende bekende Nederlanders betreden als kersverse stand-up comedians het podium. Met een flinke dosis zelfspot en hilarische anekdotes laten zij zich van hun meest humoristische kant zien. De opnames vinden plaats op 7, 8 en 9 mei.

Deelnemende celebrities

De eerste zeven celebrities die het in dit tweede seizoen aandurven om het podium van de sfeervolle cabaretclub te betreden zijn inmiddels bekendgemaakt. Zanger Brace, boerin Bertie, ex-profvoetballer / rapper Royston Drenthe, presentator Manuel Venderbos, zanger Gene Thomas, modeontwerpster Olcay Gulsen en radio-dj Giel Beelen gaan de uitdaging aan. De presentatie is ook dit seizoen in handen van Martijn Koning.

Opnames bijwonen

De opnames van Celebrity Stand-Up vinden plaats op 7, 8 en 9 mei en het is mogelijk om hier bij aanwezig te zijn. Meld je direct online aan.
De show wordt vanaf 1 juni iedere donderdag om 22:00 uur uitgezonden op Comedy Central. Opnames bij.

Meer nieuws

  • Dutch Pet Conference & Awards

    De organisatie van dit inspiratie- en netwerkevent voor de dierenbranche kijkt terug op een goed bezochte en zeer geslaagde dag die begon met de...

  • Opnames Wie Ben Ik?!

    Wie Ben Ik?! start aan de opnames voor een nieuw seizoen, waarbij voluit lachen gegarandeerd is. Onder leiding van Wendy van Dijk nemen teamcaptains...