Offerte aanvragen

Datum

Aantal personen

Omschrijving

Naam

Telefoon

Emailadres

Bedrijf

Nederlands Politie Orkest presenteert ‘De Politie In Beeld’

Het Nederlands Politie Orkest onder leiding van dirigent Peter Kleine Schaars stond op woensdag 18 oktober in een uitverkocht theater van Studio’s Aalsmeer. De voorstelling ‘De Politie In Beeld’ nam de bezoekers aan de hand van drie belangrijke thema’s mee in de wereld van de Nederlandse Politie. Politiewoordvoerder Ellie Lust presenteerde de muzikale show met afwisselende optredens van Jazz-zangers Laura Fygi en de Politie Steelband.

De Politie In Beeld

Met  ‘De Politie In Beeld’ gaf het Nederlands Politie Orkest een uniek kijkje achter de schermen bij de Nederlandse Politie. Aan de hand van drie belangrijke thema’s; Opsporing, Ondersteuning en Blauw liet politiewoordvoerder Ellie Lust de bezoekers kennis maken met de veelzijdigheid van het politiewerk. Buiten beeld van het publiek wordt er dagelijks hard gewerkt om de veiligheid op straat te garanderen. Met de voorstelling ‘De Politie In Beeld’ laat de politie deze wereld aan graag u zien.

Nederlands Politie Orkest

Het Nederlandse Politie Orkest is een symfonisch blaasorkest dat bestaat uit 55 muzikanten die werkzaam zijn bij de Nationale Politie. Het orkest is in 1995 opgericht om mensen op een andere manier kennis te laten maken met de politie. Met gemiddeld 25 optredens per jaar is het orkest het muzikale visitekaartje van de politie in Nederland.

Meer nieuws

  • Dutch Pet Conference & Awards

    De organisatie van dit inspiratie- en netwerkevent voor de dierenbranche kijkt terug op een goed bezochte en zeer geslaagde dag die begon met de...

  • Opnames Wie Ben Ik?!

    Wie Ben Ik?! start aan de opnames voor een nieuw seizoen, waarbij voluit lachen gegarandeerd is. Onder leiding van Wendy van Dijk nemen teamcaptains...