Offerte aanvragen

Datum

Aantal personen

Omschrijving

Naam

Telefoon

Emailadres

Bedrijf

Laatste kans om te stemmen!

Studio’s Aalsmeer zit volop in de race voor de titel MEETINGS Congrestheater van Jaar 2017. Met nog een paar weken te gaan voordat de stembussen sluiten, loopt de spanning inmiddels aardig op. Helpt u ons naar de eindoverwinning? Stemmen kan via deze link.

Het is de tweede keer dat de prijs wordt uitgereikt in deze categorie op de MEETINGS awards . De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het MEETINGS business event op 22 januari op de Heerlijkheid Mariënwaedt. Naast Studio’s Aalsmeer zijn o.a. Jaarbeurs Beatrix Theater en het Zaantheater genomineerd.

Tussenstand verkiezing

Begin november is de tussenstand van de verkiezing bekendgemaakt. Het theater van Studio’s Aalsmeer staat op een tweede plek, vlak achter het Beatrix Theater Utrecht. Om de eerste plek te bemachtigen hebben we elke stem hard nodig. Stem dus vandaag nog en help ons ‘Congrestheater van 2017’ te worden!

Over MEETINGS

MEETINGS is een vakblad voor organisaties van zakelijke bijeenkomsten. Het magazine bestaat sinds 1987 en is het grootste vakblad in de regio. Sinds 2014 worden er jaarlijks verkiezingen gehouden om de beste Meeting- en Eventlocaties in Nederland te bepalen.

Meer nieuws

  • Dutch Pet Conference & Awards

    De organisatie van dit inspiratie- en netwerkevent voor de dierenbranche kijkt terug op een goed bezochte en zeer geslaagde dag die begon met de...

  • Opnames Wie Ben Ik?!

    Wie Ben Ik?! start aan de opnames voor een nieuw seizoen, waarbij voluit lachen gegarandeerd is. Onder leiding van Wendy van Dijk nemen teamcaptains...