Offerte aanvragen

Datum

Aantal personen

Omschrijving

Naam

Telefoon

Emailadres

Bedrijf

Finaleshow Elite Model Look in Studio’s Aalsmeer

Op 12 oktober 2019 vindt de Nationale Finaleshow van Elite Model Look Nederland plaats in Studio’s Aalsmeer. Beleef een onvergetelijke avond met top-entertainment, muziek, feest en uiteraard de show gepresenteerd door Lieke van Lexmond.

Finaleshow

12 oktober is dé dag waar de finalisten maanden naar toe hebben geleefd. Nadat de crew van Elite Model Look door het hele land is gegaan, zijn 8 jongens en 8 meisjes geselecteerd voor de Finaleshow in Studio’s Aalsmeer. De winnaars van de Nationale Finale krijgen naast een contract bij Elite Model Management een plaats in de Wereld Finale, waar ze kans maken op een internationaal contract bij Elite World t.w.v. €150.000,-.

Voor de finaleshow zijn diverse arrangementen beschikbaar. Beleef de avond als VIP en wees van alle gemakken voorzien; entertainment, culinaire verwennerij, toegang tot alle in-house locaties en het live bijwonen van de show. Of maak de show met het Big Apple arrangement live mee in het theater en dans tot in de late uurtjes door op de afterparty, met live DJ in Down Town. Beide arrangementen zijn inclusief drankenarrangement.

 

Line-up

Entertainment tijdens de show zal worden verzorgd door regisseur/choreograaf Marc Forno. De line-up bestaat uit:

 • Bryan B
 • Richy Brown
 • Kim de Boer

Arrangementen

Big Apple
 • Bekijk de Nationale Finaleshow live in het theater, na de finaleshow dans je tot in de late uurtjes door op de afterparty, met live DJ in Down Town.
 • € 25,- per persoon, exclusief servicekosten.
 • Deuren openen om 19.45 uur
Royal VIP
 • Als Royal VIP bent u van alle gemakken voorzien tijdens de nationale finaleshow van Elite Model Look. Voordat de show begint heeft u toegang tot alle gethematiseerde locaties van het event waar u all-in kunt genieten van diverse hapjes, het uitgebreide drankenarrangement en entertainment. Vervolgens bekijkt u de finaleshow live in het theater. Na de show heeft u opnieuw toegang tot alle locaties voor een spetterende afterparty. Tevens heeft u ook toegang tot de afterparty in Down Town, waar een live DJ aanwezig is.
 • € 99,- per persoon, exclusief servicekosten.
 • Deuren openen om 19.00 uur

 

Elite Model Look

Elite Model Look, opgericht in 1983, is ‘s werelds meest prestigieuze internationale modellenwedstrijd. Supermodellen zoals Cindy Crawford, Gisele Bündchen, Lara Stone, Alessandra Ambrosio, Yasmin Wijnaldum en Birgit Kos zijn tijdens de castingdagen ontdekt. Elk jaar nemen duizenden kandidaten uit 30 landen deel aan deze buitengewone modellenwedstrijd welke een lanceerplatform is, niet alleen voor een modellen carrière, maar ook voor het wereldtoneel.

Meer informatie over de arrangementen, de ticketverkoop of een offerte op maat? Neem contact op met info@studiosaalsmeer.nl of bel 0297-753607.

Let op: NIX18

 

Op de hoogte blijven van de show? Volg onze socials:

 

Meer nieuws

 • Elite Model Look bij Studio’s Aalsmeer

  Elite Model Look, opgericht in 1983, is ‘s werelds meest prestigieuze internationale modellenwedstrijd. Supermodellen zoals Cindy Crawford, Gisele Bündchen, Lara Stone, Alessandra Ambrosio, Yasmin...

 • Dutch Pet Conference & Awards

  De organisatie van dit inspiratie- en netwerkevent voor de dierenbranche kijkt terug op een goed bezochte en zeer geslaagde dag die begon met de...

 • Opnames Wie Ben Ik?!

  Wie Ben Ik?! start aan de opnames voor een nieuw seizoen, waarbij voluit lachen gegarandeerd is. Onder leiding van Wendy van Dijk nemen teamcaptains...