Offerte aanvragen

Datum

Aantal personen

Omschrijving

Naam

Telefoon

Emailadres

Bedrijf

Elite Model Look bij Studio’s Aalsmeer

Elite Model Look, opgericht in 1983, is ‘s werelds meest prestigieuze internationale modellenwedstrijd. Supermodellen zoals Cindy Crawford, Gisele Bündchen, Lara Stone, Alessandra Ambrosio, Yasmin Wijnaldum en Birgit Kos zijn tijdens de castingdagen ontdekt. Elk jaar nemen duizenden kandidaten uit 30 landen deel aan deze buitengewone modellenwedstrijd welke een lanceerplatform is, niet alleen voor een modellen carrière, maar ook voor het wereldtoneel.

Voor iedereen die droomt van een modellencarrière is er goed nieuws. Het EML-team strijkt op zaterdag 14 september neer op het Pieter Vreedeplein in Tilburg om op zoek te gaan naar nieuw talent.

Deelname is mogelijk voor jongens en meisjes van 14 – 26 jaar. Inschrijven voor de castingdagen kan via www.elitemodellook.com/apply.

 

Nationale Finale Show in Studio’s Aalsmeer

Aan het einde van de Nederlandse tour worden 8 jongens en 8 meisjes geselecteerd om door te gaan naar de Elite Model Look Nationale Finale Show welke plaatsvindt op zaterdag 12 oktober in Studio’s Aalsmeer. Een unieke locatie van het hoogste niveau met een prachtige, rijke geschiedenis. De winnaars van de Nationale Finale krijgen naast een contract bij Elite Model Management Amsterdam een plaats in de Wereld Finale, waar ze kans maken op een internationaal contract bij Elite World t.w.v. €150.000,-.

 

Arrangementen

Big Apple
 • Bekijk de Nationale Finaleshow live in het theater, na de finaleshow dans je tot in de late uurtjes door op de afterparty, met live DJ in Down Town.
 • € 25,- per persoon, exclusief servicekosten.
 • Deuren openen om 19.45 uur.
Royal VIP
 • Als Royal VIP bent u van alle gemakken voorzien tijdens de nationale finaleshow van Elite Model Look. Voordat de show begint heeft u toegang tot alle gethematiseerde locaties van het event waar u all-in kunt genieten van diverse hapjes, het uitgebreide drankenarrangement en entertainment. Vervolgens bekijkt u de finaleshow live in het theater. Na de show heeft u opnieuw toegang tot alle locaties voor een spetterende afterparty. Tevens heeft u ook toegang tot de afterparty in Down Town, waar een live DJ aanwezig is.
 • € 99,- per persoon, exclusief servicekosten.
 • Deuren openen om 19.00 uur.

 

Voor de laatste updates, tips en nieuwtjes kan je ook terecht op:

Meer nieuws

 • Dutch Pet Conference & Awards

  De organisatie van dit inspiratie- en netwerkevent voor de dierenbranche kijkt terug op een goed bezochte en zeer geslaagde dag die begon met de...

 • Opnames Wie Ben Ik?!

  Wie Ben Ik?! start aan de opnames voor een nieuw seizoen, waarbij voluit lachen gegarandeerd is. Onder leiding van Wendy van Dijk nemen teamcaptains...