Offerte aanvragen

Datum

Aantal personen

Omschrijving

Naam

Telefoon

Emailadres

Bedrijf

Buro Sambal nieuwe ‘bewoner’ Studio’s Aalsmeer

Sinds 1 april is het hoofdkantoor van Buro Sambal te vinden in het pand van Studio’s Aalsmeer. Voor Buro Sambal biedt deze locatie de ideale gelegenheid om de opslagruimte en het kantoor op één locatie te vestigen.

Samenwerking op locatie

Buro Sambal en Studio’s Aalsmeer werken al langer met elkaar samen. Buro Sambal levert sinds 2015 de goodiebags aan de bioscoop van Studio’s Aalsmeer, bijvoorbeeld voor de Ladies Night. Tijdens de contractverlenging werd duidelijk dat het pand voldoende opslag- en kantoorruimte herbergt, hetgeen de interesse van Buro Sambal aanwakkerde.

Bereikbaarheid

Voorheen was de opslagloods van Buro Sambal gevestigd in Amstelveen, terwijl het kantoor zich op de Anthony Fokkerweg in Amsterdam bevond. Voor de logistiek was dit niet altijd even handig, want de binnenstad van de hoofdstad is niet altijd makkelijk bereikbaar. Zowel het kunnen bundelen van de opslag met het kantoor als de goede bereikbaarheid van Studio’s Aalsmeer was een belangrijke aanleiding voor de verhuizing. Studio’s Aalsmeer is vanaf de A4 binnen 5 minuten rijden te bereiken en is ook met het openbaar vervoer goed te bereiken. De bus stopt pal naast de deur.

Doorgroeien

Buro Sambal maakt sinds de oprichting jaarlijks een groei door. Bijna elke maand weet het bedrijf nieuwe klanten en partners te binden, zowel in binnen- als buitenland. Naast de bekendheid door middel van de goodiebags is Buro Sambal de activatiediensten aan het uitbreiden. In de nieuwe locatie hoopt Buro Sambal de groei in ieder geval door te zetten.

Meer nieuws

  • Dutch Pet Conference & Awards

    De organisatie van dit inspiratie- en netwerkevent voor de dierenbranche kijkt terug op een goed bezochte en zeer geslaagde dag die begon met de...

  • Opnames Wie Ben Ik?!

    Wie Ben Ik?! start aan de opnames voor een nieuw seizoen, waarbij voluit lachen gegarandeerd is. Onder leiding van Wendy van Dijk nemen teamcaptains...