Offerte aanvragen

Datum

Aantal personen

Omschrijving

Naam

Telefoon

Emailadres

Bedrijf

Brooklyn Nights in Studio’s Aalsmeer

Het nieuwe seizoen van Dinnershow Brooklyn Nights is op 28 september weer van start gegaan. De komende maanden zal de cast van maar liefst 50 leden, met o.a. Bryan B, Sanne de Winter, Ricky Brown en special guests een spectaculaire show neerzetten in Studio’s Aalsmeer.

Brooklyn Nights is voor iedereen: van een gezellige avond met de familie, vrienden tot aan collega’s. De show is een betoverende vogelvlucht door en over de meest inspirerende stad aan de Atlantische Oceaan. Onder het genot van een heerlijk 4-gangen diner geniet u volop van de show, het theaterspektakel, de afterparty samen met topartiesten en tot slot een grootse uitzwaaifinale.

 

Special guest

Zaterdag 21 december zal niemand minder dan Anita Meyer optreden als special guest bij Brooklyn Nights! Met inmiddels ruim 35 jaar een plek in de top van het Nederlandse showbizz belooft het een fantastische avond te worden…

Kerstshow

Beleef een onvergetelijke, all-in avond in Kerstsferen samen met familie, vrienden en onze cast. Uiteraard staat er behalve soul, pop en klassiek met een knipoog ook voldoende Kerstrepertoire op het programma. Tot slot geniet je ook van het exclusieve, culinaire kerstmenu. De Kerstspecial zal plaatsvinden 1e Kerstdag; woensdag 25 december.

Specials: Valentijn & Moederdag

Dit seizoen heeft Brooklyn Nights diverse specials: Valentijns- en Moederdag. Deze shows bieden beide een unieke experience. Verras jouw geliefde met de Valentijns show om samen een spectaculaire avond te kunnen beleven met een geweldige show en culinair diner. Of zet jouw moeder extra in het zonnetje tijdens de Moederdagspecial: tijdens een exclusieve ‘brunch in concert’ gedurende deze unieke show staan o.a. Samantha Steenwijk, George Baker en O’G3NE samen met de cast van Brooklyn Nights op het podium.

Wil je tijdens de show iemand letterlijk in de spotlight zetten, bijvoorbeeld jouw lieve moeder of Valentijn? Verras hem/haar dan met een bloemetje en een toespraak van onze presentator, uiteraard in de spotlights!

 

Heeft u vragen over de arrangementen, de mogelijkheden of wilt u de show graag cadeau doen? Neem dan gerust contact op via 0297 753 607 of info@studiosaalsmeer.nl.

Bekijk hier de trailer van Brooklyn Nights.

 

Meer info en tickets voor dinnershow Brooklyn Nights.

Op de hoogte blijven van de show? Volg onze socials:

Meer nieuws

  • Dutch Pet Conference & Awards

    De organisatie van dit inspiratie- en netwerkevent voor de dierenbranche kijkt terug op een goed bezochte en zeer geslaagde dag die begon met de...

  • Opnames Wie Ben Ik?!

    Wie Ben Ik?! start aan de opnames voor een nieuw seizoen, waarbij voluit lachen gegarandeerd is. Onder leiding van Wendy van Dijk nemen teamcaptains...