Zakelijk

Studio’s Aalsmeer is een locatie met een rijke geschiedenis. Ooit begonnen als veilinghuis voor bloemen, en uitgegroeid tot een nationaal monument waar Joop van den Ende zijn televisiestudio’s huisvestte. Tegenwoordig behoort het tot één van Nederlands meest unieke locaties voor:

Met nog altijd een groot hart voor media, entertainment en gastvrijheid is Studio’s Aalsmeer een inspirerende evenementenlocatie en dynamische werkomgeving.

Brochure

U kunt de algemene brochure “Wij zijn Live” van Studio’s Aalsmeer online lezen. U leest hierin meer over de historie van Studio’s Aalsmeer, de locaties, mogelijkheden voor zakelijke evenementen en kantoorverhuur. Bent u geïnteresseerd in zakelijke feesten en bijeenkomsten? In onderstaande minibrochure informeren we u over de vaste arrangementen. Er zijn al arrangementen vanaf €12,50 per persoon.

De koffie staat voor u klaar!

Wij informeren u graag geheel vrijblijvend over de zakelijke mogelijkheden in Studio’s Aalsmeer.Uiteraard bent u ook van harte welkom voor een rondleiding. U kunt contact met ons opnemen via tel. 0297 753 600 of per e-mail reserveringen@studiosaalsmeer.nl.