Offerte aanvragen

Datum

Aantal personen

Omschrijving

Naam

Telefoon

Emailadres

Bedrijf

Nominatie Congrestheater van het Jaar 2017

Studio’s Aalsmeer is net als vorig jaar door vaktijdschrift MEETINGS genomineerd voor de ‘Congrestheater van het jaar’ verkiezing. Helpt u ons dit jaar naar de overwinning? Stem op Studio’s Aalsmeer; het kost slechts één minuut van uw tijd.

Het is de tweede keer dat de prijs wordt uitgereikt in deze categorie op de MEETINGS awards . De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het MEETINGS business event op 22 januari op de Heerlijkheid Mariënwaedt. Naast Studio’s Aalsmeer zijn o.a. Jaarbeurs Beatrix Theater en het Zaantheater genomineerd.

Waarom wij genomineerd zijn

Studio’s Aalsmeer heeft in 2015 met een nieuw beleid, strategie en team een compleet nieuwe koers uitgezet. Dat deze ontwikkeling niet onopgemerkt is gebleven bleek vorig jaar al uit de eervolle vermelding bij de MEETINGS AWARDS, wederom categorie Congrestheater van het Jaar. Dit jaar heeft deze ontwikkeling zich onverminderd doorgezet met o.a. een nieuwe website, succesvolle evenementen en een focus op productontwikkeling. Dankzij hard werken en toewijding begint Studio’s Aalsmeer een plek te veroveren in de congresmarkt met een unieke locatie en profilering.

Elke stem telt. Helpt u mee? >Stem direct< 

Floris van Beek, directeur van Studio’s Aalsmeer, spreekt enthousiast over de nominatie:
“Voor de tweede keer genomineerd worden voor deze prijs is een mooie prestatie. Ook in congressen hebben we ons DNA van media, entertainment en showbizz verwerkt. Een congres met showblokken, subsessies in tv-studio’s en een borrel in de Big Apple. Een ‘traditioneel’ congres met informatieoverdracht van spreker naar bezoeker is niet wat wij adviseren. Verrassende onderbrekingen, veel interactie met de bezoeker, wisselende locaties en als technisch paradepaardje ons immense LED-decor; daarmee maak je verschil en houdt je het aandacht niveau op peil. Ik ben trots op de adviserende rol die ons commerciële team inneemt en de mate waarop opdrachtgevers dit waarderen.”

Interactieve congressen

Het congrestheater van Studio’s Aalsmeer is voorloper op het gebied van interactieve communicatie tijdens congressen. Dankzij onze moderne voorzieningen als het LED-scherm van 220m2 en verschillende mobiele app’s, worden deelnemers actief betrokken bij een presentatie. Zo kunnen belangrijke bedrijfsvragen gesteld worden en deelnemers daar via hun telefoon direct op reageren.

Meer nieuws

  • Betrek congresdeelnemers bij uw presentatie

    Een interactieve presentatie is een effectieve wijze om informatie over te brengen. De wisselwerking tussen spreker en deelnemers vergroot de betrokkenheid, waardoor informatie beter...

  • ACTIEDAG LET’S MAKE MEMORIES GROOT SUCCES

    De regionale actiedag Let’s Make Memories die zaterdag werd gehouden in de gemeenten Aalsmeer, Uithoorn, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel en Amstelveen blijkt een groot succes. Onder...

  • Zo creëert u gedenkwaardige break-out sessies

    Creëer met deze tips gedenkwaardige break-out sessies voor uw volgende congres. Een goed doordachte break-out sessie levert enthousiaste deelnemers en waardevolle informatie op. Hieronder...