Offerte aanvragen

Datum

Aantal personen

Omschrijving

Naam

Telefoon

Emailadres

Bedrijf

Laatste kans om te stemmen!

Studio’s Aalsmeer zit volop in de race voor de titel MEETINGS Congrestheater van Jaar 2017. Met nog een paar weken te gaan voordat de stembussen sluiten, loopt de spanning inmiddels aardig op. Helpt u ons naar de eindoverwinning? Stemmen kan via deze link.

Het is de tweede keer dat de prijs wordt uitgereikt in deze categorie op de MEETINGS awards . De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het MEETINGS business event op 22 januari op de Heerlijkheid Mariënwaedt. Naast Studio’s Aalsmeer zijn o.a. Jaarbeurs Beatrix Theater en het Zaantheater genomineerd.

Tussenstand verkiezing

Begin november is de tussenstand van de verkiezing bekendgemaakt. Het theater van Studio’s Aalsmeer staat op een tweede plek, vlak achter het Beatrix Theater Utrecht. Om de eerste plek te bemachtigen hebben we elke stem hard nodig. Stem dus vandaag nog en help ons ‘Congrestheater van 2017’ te worden!

Over MEETINGS

MEETINGS is een vakblad voor organisaties van zakelijke bijeenkomsten. Het magazine bestaat sinds 1987 en is het grootste vakblad in de regio. Sinds 2014 worden er jaarlijks verkiezingen gehouden om de beste Meeting- en Eventlocaties in Nederland te bepalen.

Meer nieuws

  • De kracht van 220m2 LED-scherm

    Stelt u zich dit voor: 5 meter hoge LED-schermen met een totale oppervlakte van maar liefst 220m². Van decor tot geanimeerde presentatie – de...

  • Betrek congresdeelnemers bij uw presentatie

    Een interactieve presentatie is een effectieve wijze om informatie over te brengen. De wisselwerking tussen spreker en deelnemers vergroot de betrokkenheid, waardoor informatie beter...