Offerte aanvragen

Datum

Aantal personen

Omschrijving

Naam

Telefoon

Emailadres

Bedrijf

Elite Model Look bij Studio’s Aalsmeer

Elite Model Look, opgericht in 1983, is ‘s werelds meest prestigieuze internationale modellenwedstrijd. Supermodellen zoals Cindy Crawford, Gisele Bündchen, Lara Stone, Alessandra Ambrosio, Yasmin Wijnaldum en Birgit Kos zijn tijdens de castingdagen ontdekt. Elk jaar nemen duizenden kandidaten uit 30 landen deel aan deze buitengewone modellenwedstrijd welke een lanceerplatform is, niet alleen voor een modellen carrière, maar ook voor het wereldtoneel.

Voor iedereen die droomt van een modellencarrière is er goed nieuws.  Het EML-team strijkt op zaterdag 1 juni en zondag 2 juni neer op Hoog Catharijne in Utrecht om op zoek te gaan naar nieuw talent. Er zal worden gescout voor de agency’s ELITE, WOMEN, SUPREME en women360. Beautygloss – Mascha Feoktistova presenteert de castingdagen en zal de kandidaten op de catwalk verwelkomen.  Wanneer de kandidaten door mogen naar de halve finale krijgen ze een professionele hair styling van het Goldwell team, waarna een fotoshoot plaatsvindt.

Deelname is mogelijk voor jongens en meisjes van 14 – 26 jaar. Inschrijven voor de castingdagen kan via www.elitemodellook.com/apply.

 

Nationale Finale Show in Studio’s Aalsmeer

Aan het einde van de Nederlandse tour worden 10 jongens en 10 meisjes geselecteerd om door te gaan naar de Elite Model Look Nationale Finale Show welke plaatsvindt op zaterdag 12 oktober in Studio’s Aalsmeer. Een unieke locatie van het hoogste niveau met een prachtige, rijke geschiedenis. De winnaars van de Nationale Finale krijgen naast een contract bij Elite Model Management Amsterdam een plaats in de Wereld Finale, waar ze kans maken op een internationaal contract bij Elite World t.w.v. €150.000,-.

 

Voor de laatste updates, tips en nieuwtjes kan je ook terecht op:

  • Facebook: www.facebook.com/EliteModelLookNederland
  • Twitter: https://twitter.com/emlnederland
  • Instagram: https://www.instagram.com/elitemodellooknetherlands
  • YouTube: www.youtube.com/EliteNederland

Meer nieuws

  • Dutch Pet Conference & Awards

    De organisatie van dit inspiratie- en netwerkevent voor de dierenbranche kijkt terug op een goed bezochte en zeer geslaagde dag die begon met de...

  • Opnames Wie Ben Ik?!

    Wie Ben Ik?! start aan de opnames voor een nieuw seizoen, waarbij voluit lachen gegarandeerd is. Onder leiding van Wendy van Dijk nemen teamcaptains...