Offerte aanvragen

Datum

Aantal personen

Omschrijving

Naam

Telefoon

Emailadres

Bedrijf

Brooklyn Nights

Een jubileum te vieren, op zoek naar een origineel cadeau of gewoon zin een avond compleet in de watten gelegd te worden? Met de dinnershow van de Big Apple: Brooklyn Nights geniet u van een compleet verzorgde avond vol muzikaal en culinair topentertainment. 

Brooklyn Nights neemt je mee naar de melting pot of cultures: New York. De contouren van de Brooklyn Bridge en het bekende Vrijheidsbeeld maken het decor voor de 4 gangen-dinnershow. Culinaire hoogtepunten worden afgewisseld met topentertainment. 

Dinnershow, theaterspektakel en afterparty!

Na het luxe 4-gangen diner geniet je van het theaterspektakel waar zang, acrobatiek, percussie en dans elkaar in rap tempo afwisselen. De Brooklyn Band, kleurrijke kostuums en prachtige muziek laten deze smeltkroes van culturen tot leven komen. Dankzij de immense LED-schermen vlieg tussen de wolkenkrabbers van Chinatown, door de Cariben naar Little Italy. Na een spetterende afterparty in verschillende locaties, sluit de avond af in de foyer met een Grand Finale. 

Top-entertainment

De cast van Brooklyn Nights bestaat uit onder meer Sophia Wezer, Brian B., LA The Voices, het professionele showballet onder leiding van Marc Forno en geregeld gastartiest Stanley Burleson. 

Programma

18.00 uur – Ontvangst met aperitief en amuses
18.45 uur – 4-gangen dinnershow in de Big Apple
21.30 uur – Show in het Broadway Theater
22.45 uur – Afterparty
23.45 uur – Grand Finale

Tijden zijn indicatief

Arrangementen

Brooklyn Nights is een all-inclusive avond uit, waarbij gekozen kan worden voor vier verschillende arrangementen:

 • Queens
  Met dit arrangement kunt u gezellig plaatsnemen op een luxe barstoel in de Big Apple. U geniet van Menu Deluxe en heeft toegang tot de Brooklyn Nights dinnershow.
 • Harlem
  Een volledige avond middenin het spektakel, dat krijgt u met het Harlem arrangement. Het arrangement biedt u een plaats aan een gezellige, hoge tafel en laat u genieten van Menu Deluxe en de complete dinnershow.
 • Manhattan
  Als u op zoek bent naar nét dat beetje extra exclusiviteit, is het Manhattan arrangement een goede keuze. U heeft de beste zitplaatsen en krijgt het Menu Superieur geserveerd.
 • Brooklyn
  Het Brooklyn arrangement garandeert de ultieme VIP-beleving. Het Brooklyn arrangement bevat onder meer een ontvangst met champagne, een eigen gastvrouw, Menu Superieur, exclusieve wijnen en eersteklas zitplaatsen.

 

Informatie

Locatie
Diverse locaties


Datum
08.04


Prijs
€75


Categorie
theater

Brooklyn Nights

Trailer

Brooklyn Nights

Sfeerfoto's