Offerte aanvragen

Datum

Aantal personen

Omschrijving

Naam

Telefoon

Emailadres

Bedrijf

Aalsmeer Over Hoop Kerstdiner

Op maandag 18 december vindt voor de tweede keer het Aalsmeer Over Hoop kerstdiner plaats in Studio’s Aalsmeer. In de sfeervolle locatie Downtown wordt er voor 130 genodigden een heerlijk driegangendiner geserveerd.

Het Aalsmeer Over Hoop kerstdiner is een initiatief van zes kerkgenootschappen uit Aalsmeer en Kudelstaart. In de gemeente Aalsmeer zijn er nog altijd alleenstaanden, echtparen en gezinnen die moeite hebben om rond te komen. Met het kerstdiner, dat kosteloos wordt aangeboden, steekt de stichting deze mensen een hart onder de riem. Net als vorig jaar is de sfeervolle locatie Downtown het decor voor het diner. Met prachtige kerstbomen, kerstdecoratie en verlichting wanen de bezoekers zich voor een avond in een sprookjesachtige omgeving. Naast het driegangendiner wordt er live-muziek gespeeld en aandacht besteed aan het kerstverhaal. Ook is er ruimte voor bezoekers om elkaar te ontmoeten.

Aalsmeer Over Hoop

Aalsmeer over Hoop is een samenwerkingsverband van o.a. de Lijnbaankerk, Oosterkerk en de Dorpskerk. Vanaf 2015 hebben zij de handen ineengeslagen om de Aalsmeerse samenleving te dienen met projecten en activiteiten die de mensen goed doen en hoopgevend zijn.

Meer nieuws

  • De kracht van 220m2 LED-scherm

    Stelt u zich dit voor: 5 meter hoge LED-schermen met een totale oppervlakte van maar liefst 220m². Van decor tot geanimeerde presentatie – de...

  • Betrek congresdeelnemers bij uw presentatie

    Een interactieve presentatie is een effectieve wijze om informatie over te brengen. De wisselwerking tussen spreker en deelnemers vergroot de betrokkenheid, waardoor informatie beter...